Uutinen
 

Tutustu testiympäristökarttaan Liikennelabran uusilla verkkosivuilla

1.6.2017 15.00

Uusilta verkkosivuilta löydät tietoa käynnissä olevista Liikennelabran hankkeista, avoimista testiympäristöistä ja tapahtumista.

Trafin Liikennelabralle on avattu uudet verkkosivut osoitteeseen www.liikennelabra.fi. Uusilla sivuilla tuodaan näkyvyyttä liikenteen digitalisaatioon ja uusiin palveluihin tähtääville hankkeille ja kokeiluille. Sivuilta löydät listauksen käynnissä olevista hankkeista, ja alan toimijat voivat ilmoittaa omia tapahtumiaan verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

”Jotta Liikennelabran nettisivuihin saadaan ajantasaista tietoa hankkeista ja kokemuksista, toivomme rohkeaa yhteydenottoa liikennelabralaisiin”, Liikennelabran parissa työskentelevä Trafin johtava asiantuntija Noora Lähde kertoo.

Avoimet testiympäristöt tutuiksi

Liikenteen digitalisaatiota edistävien ratkaisujen testiympäristöjä havainnollistetaan nettisivuilla kartan avulla. Kartalta löytyvät avoimien testiympäristöjen lisäksi myös tämänhetkisiä 5G-verkon testialueita.

Liikennelabran tavoitteena on edistää uusien liikenteen palveluiden ja kokeilujen syntymistä tiiviissä yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin välillä.

Lisätietoja

johtava asiantuntija Noora Lähde, noora.lahde(at)trafi, p. 045 2222 017, Twitterissä @Nniora

johtava asiantuntija Anders Granfelt, anders.granfelt(at)trafi, p. 040 182 6224, Twitterissä @GranfeltAnders 

Tilaa Liikennelabran uutiskirje

Seuraa @Liikennelabra Twitterissä